Application get erased automatically after power off sometimes


#1

Hi ,

I am facing strange issue regarding application in mangOH Red and WP8548

After installing application, I have powered off the board and again gave power.
What I observed is, application has erased and all user related data get erased .
During running of application, I have created some files, that files also get deleted.

when I given command : ssh root@192.168.2.2

Response was as below :
> @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@ WARNING: REMOTE HOST IDENTIFICATION HAS CHANGED! @
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
IT IS POSSIBLE THAT SOMEONE IS DOING SOMETHING NASTY!
Someone could be eavesdropping on you right now (man-in-the-middle attack)!
It is also possible that a host key has just been changed.
The fingerprint for the RSA key sent by the remote host is
70:18:c3:b3:5a:bd:cf:64:76:59:d0:86:31:33:3f:d4.
Please contact your system administrator.
Add correct host key in /home/ram/.ssh/known_hosts to get rid of this message.
Offending RSA key in /home/ram/.ssh/known_hosts:1
remove with: ssh-keygen -f “/home/ram/.ssh/known_hosts” -R 192.168.2.2
RSA host key for 192.168.2.2 has changed and you have requested strict checking.
Host key verification failed.

This above connection error I have observed when I use swiflash command for firmware installation or when I erase user related all data using command “swiflash -m “WP85XX” -r”

Is there any standard power On sequence or power off sequence to follow in application ?
Kindly Tell any one cause of this issue and how to solve it.


#2

Can you check what is the Legato Version and the WP module firmware version? Are you building the Application with the same Legato framework version which is installed on your module?

Do you see the same issue with only the sample applications installed in the module?


#3

Firmware: SWI9X15Y_07.12.09.00 r34123 CARMD-EV-FRMWR1 2017/04/26 23:34:19

root@swi-mdm9x15:~# legato version
16.10.3_7776bb75a488e0db67b0d24975b46dd0_modified

Framework: 16.10.3.wp85-wp750x201705031608

I am facing this issue with normal hello world application also.


#4

Hi Rups,

Suggest you the below link for further reading :slight_smile:
https://docs.legato.io/latest/conceptsUpdates.html#conceptsUpdates_BestPractices

ensure that your new system passes the probation period:

On first boot, all important configuration is imported into the system tree. Any application private config data is left alone having been migrated from the previous system.

At this point the system enters probation, Once the probation timer expires, (the default being 30 minutes,) the new system is marked good.

If the system reboots too many times during probation or encounters other problems it is rolled back to either the last system to have been marked good, or to the golden master image if no good system is available.

Thanks,

Pankaj